Utställnings bilder ifrån Rissne

Jag, min storasyster, Agricolas uppfödare Lena (S*Björnvreten´s), Louise som har Agricolas kullsyster Cordillera, Anette och Elaine ifrån S*Rökatten´s var tillsammans på utställningen som var i Stockholm (Rissne). Jätte kul att alla kunde komma med på samma utställning =) Agricola fick en riktigt bra bedömning av domare Maud Olsen Johansson, hon tyckte att hon var en riktigt lovande hona och att hon trodde på henne i framtiden. Både Maud och Glenn Sjöbom älskade hennes silver vilket var super kul! Kolan fick en EX 1 och blev BIV-total under den här utställningen. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder ifrån utställningen.Maud dömmer min KolanKolan och hennes kullsyster Cordillera

Lenas vackra kastrat hona S*Kvarnmoran´s Esmeralda (Saphir)Tid för HD-röntgen

Det gick super för Agricola under Nyköpings utställning, en jätte fin bedömning, EX1 och BIV blev det :)

Nu har jag bokat in en dag för HD-röntgen till henne den 8 april och jag hoppas verkligen att det går bra! Men det ska nog gå bra fast det är lite nervöst.

Det blir nog till att byta foder åt mina missar igen =( Kolan verkar vara överkänslig emot kraftigare foder såsom Orijen och Oliver´s. Var hos veterinären idag och pratade om detta och jag antog att de var de som spökade. Så det är bara att ge sig ut i foderdjungeln igen och leta efer ett nytt.

RSS 2.0