HCM-scanning inbokat, samt en ny låda!

Nu löper Kolan "påriktigt" för första gången och det är en j*kla massa vrål här hemma. Dock blir hon lugnare när matte eller brorsan Angus myser med henne =) Jag har nu bokat in tid för HCM-scanning till Kolan den 1 juni och hoppas verkligen att allt ser okej ut. Då blir det kanske smått hos oss i höst =D

Planerar skarpt att köpa en ny kattlåda till katterna här hemma! Varje gång de är på lådan verkar det som om de ska gräva till Kina och detta resulterar till att all sand är överallt förutom i lådan "SUCK". Så det blir nog en låda med betydligt högre kanter än den ena som jag har nu. Den som jag har med tak är inte alls lika utsatt.




Föreningen huskatten

Något som jag känner är väldigt viktigt för mig är att hjälpa djur som har/haft det svårt. Så jag har samlat ihop 8kg torrfoder och lite annat smått och gott som jag ska lämna vid Föreningen huskatten i Västerås ikväll =) Det är ett foder som mina egna katter inte äter och då tycker jag att det är viktigt att några bätte behövande får det. Det känns super bra!

Fräset 8 & 9 maj!

Hej Bloggen!

Nu i helgen ställde jag ut Agricola på Fräsets utsällning i Uppsala och hon fick sina första två CAC-cert =) Utställningen var verkligen bra, maine coon folket fick sitta på samma rad vilket inte är så vanligt. Kolans uppfödare var och ställde sin kastrat hona på söndagen och hon hade hela 4 avkommor på utställningen den dagen! Jag med Kolan, Louise med Cordillera (kullsyster till Kolan), Najia Lie med Elaine och Anette och Savannah med sin ägare Paloma. Super kul att vi ställde på samma dag. Nu tänkte jag för en gång skull lägga upp lite lite bilder ifrån helgen på Kolan.


Kolans första cert kokard

En trött och söt liten prinsessa

-II-

Stolt matte =)

Haha! Vilken bild på mig, Kolan, Louise och Cordi :P


Blogg torka..

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Det har hänt en del sen sist =) Jag har fått svar på Kolans HD-röntgen och hon hade grad 1 på vänster och grad 1 på höger höft. Nu återstår bara HCM-scanning och den ska jag göra i juni.

Jag har planerat in en del utställningar framöver, helgen som kommer ska Kolan ställas på Fräsets utställning i Uppsala. Detta blir hennes cert debut, så jag hoppas på att hon lyckas att knipa sina cert =) Ska ta mig till Norge i sommar också för att försöka ta ett utlänskt cert. Mer om det kommer lite senare..

Nu är våren här och missarna har varit ute och gått varje dag i koppel och de bara älskar det! Särskillt Angus, han springer runt som en dåre efter alla insekter som han ser.

RSS 2.0