Veterinär besök imorgon

Hej det var ett tag sedan jag skrev i bloggen! Det har hänt så mycket sedan jag skrev sist bla. jag har fått ett stamnamn, fixat en hemsida till uppfödningen och massa mer. Imorgon ska jag och Agricola till veterinren för att testa henne för HCM-DNA. Hon kommer nog att sköta detta galant! Skriver mer imorgon efter besöket och berättar hur det gick.

Många kramar från
Amanda & katterna
S*Skjutshagen´s Maine coon

Birkas utställning 28-29 November 2009

Jag har inte hunnit att berätta hur det gick på utställningen i Stockholm som var i helgen. Jag, Malin, min kompis Tina, Sofie och hennes syster hyrde stugor på Ängby camping vilket var super! Vi hade aldrig orkad med en två dagars tur fram och tillbaka till lilla Sala.

Angus skötte sig super bra på utställningen, han har gjort otroliga framsteg nu när vi har fått en ny familje medlmem (Kolan). På lördagen blev han 3:a av fem huskatter och på söndagen blev han 2:a av tre huskatter. Egentligen funderade jag på om jag skulle sluta att ställa ut honom, men han har inte alls varit lika surig som han varit på andra utställningar som han var nu på Birkas utställning. Så vi provar även med att ställa ut honom på Nerikes utställning i januari 2010 =)

Kolan var förvånandsvärt duktig för att vara hennes första 2 utställningar! Hon var cool och visade upp sig jätte fint. Trodde att hon skulle vara mer rädd och osäker. Lördagens resultat var: Ex 1, BIV och hon gick upp för nominering =) Söndagens resultat: hon fick en EX 1. Både Kristiina Rautio och Aase Nissen tyckte hon var 100% precentabel och att hennes päls var i super kondition! Jag som var så orolig över att det skulle gå dåligt med prepareringen.

Lite bilder ifrån utställningen

Tina & Angus

Jag & Kolan

Kolans BIV-pokal och hennes första EX 1:a =)

RSS 2.0