Det börjar närma sig!

Nu har Mellansvensla kattklubben lagt ut antal katter som ska ställa ut och domarfördelningen på sin hemsida! Det är 7 stycken huskatter (6 korthåriga och 1 långhårig). Min domare kommer ifrån Norge och heter Henry Hornell. Hoppas på att han är bra =)

Nu har jag bytt foder till Angus

Nu har jag änligen börjat med övergången från Angus gamla foder ANF hairball till det nya fodret Orijen! Anledningen till att jag bytte foder var för att Angus mage verkade krångla och att han hade börjat tappa en del päls. Jag valde Orijen eftersom det är 75% kött i fodret, katter är ju rena rovdjur vilket betyder att deras kost är KÖTT! Så jag ska se hur det utvecklar sig och om han mår bra av fodret fortsätter jag med det =)




Bekräftelsen har kommit!

Jag har nu fått bekreftelsen om att jag har kommit med på utställningen i Eskilstuna den 6 september =) Så nu jäklar blir det tärning av med Angus! Idag har jag även suttit och fyllt i utställningsanmälningarna till utställningen i Stockholm, ska posta dem imorgon efter jobbet så att jag kommer med på dem med.




Nu ska jag och lillskiten sova! Natti, natti ♥

Ny utställning planeras

Nu har jag börjat att planera en ny tvåcerts (2 dagar) utställning som är den 3 och 4 oktober i Stockholm! Så jag och en tjej som jag känner som föder upp rasen Helig birma ska åka dit, men hon har inte bestämt sig om hon ska ställa båda dagarna så vi får se hur det blir. Skriver om det när det är mer aktuellt =)

Sommar bilder







Angus älskar att vara ute i värmen och jaga en massa små kryp! På kvällarna när han är ute på våran balkong blir han helt ifrån sig då myggen kommer fram =)

Bokat tid nu

Japp, nu har jag bokat tid hos veterinären för vaccination och hälsokontroll. På fredag kl:14.15 ska jag vara där! Egentligen skulle jag kunna klara av att göra en sådan hälsokontroll på Angus själv eftersom jag har haft djurdjukvård och är utbildaddjurvårdare, men jag har inte rätt instrument för det som t.ex. stetoskop osv. Jag skriver mer om besöket när det är klart.



RSS 2.0